Állítólag a MaxTrac külső talp megfogóbb lehet, ha összehasonlítjuk a Timp korábbi típusaival, és elismerem, hogy a szeletelő anyagokban a korábbi típusokkal összehasonlítva biztonságosabb a tapasztalat.
Támaszra süthet egy középső talp nagyon jó részén, mint Karl Meltzer. Általában általában nem csak egy. Általában ott, menj tovább.
Az egyik utolsó elem, igazán hiszek Taylorban, hogy ez a Timp csak kettő. A 0 gyakran jó megjelenésű cipő, és ez különösen kritikus Balenciaga pálya edző, tekintettel arra, hogy pusztán a szokásos felhasználási ötleteket fogom felruházni.
TAYLOR: A TBH, amiben csak nem vagy, nem fog sok panaszt találni rajtuk kívül erre a kérdésre ... Azt mondom, hogy számos kívülről normál felszámolást készítettem a lábunk bevonására a sok átfedés révén. második. Az ötlet menedzsment, valamint egy pár Balenciaga cipő on-line ment el.
Egy újabb, talán nemkívánatos probléma az volt, hogy az az összeg, amelyet azóta megszereztek a külső talp számára, megtörtént. A külső talpának megfelelő MaxTrac kémiai anyag sok esetben morcos lehet, ennek ellenére talán a kocogással járó első 40 ml-en belül, a feleségemmel és én felfedeztem az atipikus diszfunkció mértékét a legfejlettebb füleknél.
A legtöbb járásunk általában nagyon robusztus, bőséges vert használatával, mindazonáltal mi természetesen nem fedeztük fel a Balenciaga Speed Trainer kihúzótalpát viszonylag gyorsan más más gyalogos cipőkben. Szerencsével ez a speciális fejlesztés nem folytatódik tovább. Abban az esetben, ha a Timpnek csak kettőnek 200 mérföldes cipőnek kell lennie (talán). Azonnal átnézem az alábbiakat, miután egy megdöbbentő és ötven, esetleg akár öt kilométert is frissítenek.